Begroting en prognose

In Showfigures kun je heel eenvoudig de begroting invoeren per activiteitsoort – bijvoorbeeld verdeeld over diverse clubavonden, grote of kleine concerten, talentontwikkeling etc. – en verdelen over het jaar. Je kunt hierdoor goed volgen of de realisatie aansluit bij de activiteitenbegroting en al vroeg in het jaar goede prognoses maken.

Als een activiteit bevestigd is in je planningsysteem, kun je ook een prognose voor die activiteiten invoeren en finetunen op basis van nieuwe informatie of inzichten. Dit kan voor ieder specifiek onderdeel – dus bijvoorbeeld voor bezoekers, gages, marketing, horeca-omzet enzovoort – zodat de totaalprognose altijd álle beschikbare informatie weergeeft.

Gebruikers

over het werken met Showfigures

Realisatie

Als je met Showfigures werkt, krijg je snel een gedetailleerd inzicht in de resultaten die je behaalt per activiteit en per activiteitsoort. Dat maakt het makkelijk om bij te sturen en zowel successen als mindere resultaten goed in beeld te krijgen.

Per afdeling kun je binnen Showfigures relevante dashboards aanmaken, met variabele budgetten en relevante KPI’s. Op die manier kun je heel gericht sturen.

Natuurlijk nemen we ook de overhead mee in de rapportages, netjes vergeleken met de begroting. En ook de cijfers van dezelfde periode van vorig jaar en de prognose voor het huidige jaar. Eventueel te exporteren naar Excel in een ander format voor je RvT of bestuur.

O, en Showfigures levert een enorme tijdsbesparing op bij de aanlevering voor de accountant. Alle activiteitgerelateerde kosten en opbrengsten zijn volledig verantwoord en aangesloten op de gerealiseerde activiteiten zoals die in je planningssysteem staan. Daardoor beschik je in één klap overeen kant-en-klare activiteitencontrole en verantwoording. Je bespaart dus flink in arbeid én kosten.

Gebruikers

over het werken met Showfigures

Ontdekt wat Showfigures voor jouw organisatie kan betekenen.

Neem dan contact op met ons op via 0652114748 of info@showfigures.nl