Marijke Buylinckx

Directeur/Eigenaar

Na mijn werk als financial controller bij 013 Poppodium runde ik tien jaar lang een eigen administratiekantoor in de creatieve sector met negen medewerkers. In 2014 besloot ik me met MCKX volledig te richten op de culturele sector. Zo kon ik me nog specifieker richten op mijn grote passie: het verder ontwikkelen en verbeteren van financieel inzicht voor podia en theaters.

In de praktijk zag ik dat er bij podia en theaters nog een wereld te winnen valt in de bijsturing op (processen rondom) activiteiten. Zo ontstond het idee voor Showfigures. Alle kennis over financiën, podia en leidinggeven die ik in twintig jaar opdeed, heb ik in deze slimme software verwerkt.

Samen met ontwikkelaar Duodeka en later Scrumble is de software volledig op maat voor podia en theaters geschreven. Als business partner blijven zij nauw betrokken bij Showfigures en werken ze achter de schermen hard aan het continu doorontwikkelen van de tool.

Dát maakt dat Showfigures zo goed aansluit bij de behoeften van een podium.

- Marijke Buylinckx

Femke van Dongen

Assistent controller

Ik werk al jaren met veel plezier in de creatieve sector, onder andere bij De Nieuwe Vorst, maar ook voor veel andere culturele organisaties. Voor mijn klanten ondersteun ik bij het verbeteren van de administratieve processen en als het nodig is spring ik even bij.

Ik verzorg de maandafsluiting en de controles in Showfigures en ik bereid de jaarrekeningen en balansdossiers voor, voor de accountantscontroles.

Het is ontzettend leuk om processen te verbeteren en mijn kennis te delen met de medewerkers van de podia, zodat we samen de administratieve functie efficiënter maken.

Nieuwsgierig geworden?

Laten we om tafel gaan.

Maak een afspraak